login

13/12: Vlaamse reuzenmicetro

IMPRORLANDO organiseert op 13 december 2007 om 19u30 een optreden:


Op 13 december kruisen 13 Vlaamse improvisatiegezelschappen de degens tijdens de Vlaamse Improcup. Daar komen gegarandeerd ongelukken van en het is dan ook ten zeerste aan te bevelen om een oogje in het zeil te komen houden en je favoriete team naar de overwinning te juichen.


De Vlaamse Improcup biedt een staalkaart van wat het improvisatietheater in Vlaanderen momenteel te bieden heeft. Elk gezelschap vaardigt een speler af om haar kleuren te verdedigen in een reusachtige micetro-voorstelling. Aangevuld met een vingervlugge pianist en twee dolle mc’s garanderen zij een avondje licht verteerbare maar moeilijk vergeetbare impro.


Was je ooit al eens te gast op een optreden van PREPAREE, improrlando, the lunatics, improger, improfiel, impro-noevoo, borrris, kabloeng, de BIL, inspinazie, 3menX, improvizeer of de radiateurs en vond je dat best lollig, mis dan deze unieke confrontatie zeker niet. Deze titanenstrijd gaat door in Aula Pieter de Somer in de Deberiotstraat nr 24 in hartje Leuven.


Kaarten reserveren kan online door te klikken op de affiche hierboven of via ons favoriete voorverkooppunt café de Reynaert in de F. Lintstraat in Leuven.

Locatie: PDS

Aula Pieter De Somer
De Beriotstraat
Leuven


Klik hier voor een plannetje van Leuven-centrum

Op de hoogte blijven

Blijf je graag op de hoogte van de optredens van improrlando, laat dan via dit formulier je emailadres achter en we zorgen ervoor dat geen enkel optreden ongemerkt aan je voorbij gaat!

Als je ons team graag inschakelt voor een optreden bij jou thuis in de woonkamer of elders, kijk dan even hier