login

24/11: Improrlando Pur Sang

IMPRORLANDO organiseert op 24 november 2012 om 20u00 een optreden:

In tijden dat verkeersslachtoffers, hartchirurgen en slagers met een passie voor beuling klagen over een tekort aan bloed in menig bloedgroep, zamelt improrlando alles wat ze te bieden heeft in voor een overvloedig avondje improrlando pur sang. Op zaterdag 24 november laten we onze en jullie hartjes sneller slaan en beloven we de onverwachtste verhalen en vertellingen van het podium te laten gulpen als een slagader vol verbeelding, aangereikt door en aangerijkt met jullie suggesties als het zuiverste zuurstof.


Plaats delict is ook dit keer weer het gezellige zaaltje "De Koelisse", rijkelijk voorzien van parking en bereikbaarheid op een aorta-lengte van Leuven. Om 20u beginnen we eraan, en dat hopelijk met u in het publiek. Tickets reserveren kan via het formulier onderaan deze pagina.Heb je ook digitaal een hoop warmbloedige vrienden, deel dan gerust ons facebook-event met hen!

Locatie: Heverlee

De Koelisse (bij alma III)
Studentenwijk Arenberg 1
HeverleeView Larger Map

Tickets

De online ticketverkoop is afgesloten, maar er zijn nog wat plaatsen over. Kom dus straks gewoon af en dan vind je vast nog wel een stoeltje

Op de hoogte blijven

Blijf je graag op de hoogte van de optredens van improrlando, laat dan via dit formulier je emailadres achter en we zorgen ervoor dat geen enkel optreden ongemerkt aan je voorbij gaat!

Als je ons team graag inschakelt voor een optreden bij jou thuis in de woonkamer of elders, kijk dan even hier